Kréta e-Ügyintézés

 

Tisztelt Szülők!

Korábbi évek tapasztalatai alapján sok esetben fordult elő, hogy az intézmény papíron küldött haza valamilyen információt, és – különösen a kisebb gyermekek esetén – ez az információ útközben elveszett, a szülőhöz már el sem jutott. Fordítva is előfordult, hogy a szülő szeretett volna valamilyen információt megosztani a pedagógussal, de sajnos a papír elveszett. Ilyen helyzetek elkerülésére biztosít kiváló lehetőséget, ha az intézmény és a szülők használják az „Üzenetek” felületet, hiszen ezáltal egyszerűen, gyorsan, mégis legálisan tudnak egymással kommunikálni.

Az e-Ügyintézés mellett a KRÉTA rendszerben már minden intézmény számára elérhető az „Üzenetek” kommunikációs modul is, amelyben lehetőség van a rendszeren belüli üzenetküldésekre. Ezt minden felhasználó (tanulók, szülők, alkalmazottak) a saját hozzáférésével tudja használni, amelynek részletes leírása gyakorlati példákkal megtalálható a KRÉTA Tudásbázisban az alábbi oldalon:

https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=17763962

Borsodnádasdi Móra Ferenc Általános Iskola KRÉTA E-napló elérhetősége

A Kréta e-Ügyintézés oldalon lehetőség van a beiratkozással, kiiratkozással, tanulmányokkal és bizonyítvánnyal kapcsolatos ügyintézésre.

KRÉTA e-Ügyintézés

Az e-Ügyintézési folyamatokkal kapcsolatban részletes leírások és videók is találhatóak a KRÉTA Tudásbázisban az alábbi oldalon:

https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=17760533

Tájékoztató a tantermen kívüli, digitális munkarendben való részvétel során megvalósuló adatkezelésről